Ознайомлення з технологіями виробництва молочних продуктів

 

Директор Департаменту Олег Сідоров спільно з фахівцями Департаменту відвідали одне з молокопереробних підприємств області, яке займається розливом пастеризованого і ультрапастеризованого молока, виробництвом вершкового масла, рослинно-молочних сумішей, сухого молока, маслянки, сироватки та казеїну.

Виробник докладає чимало зусиль, щоб їх продукція відповідала найвищим показникам. У зв’язку з цим на заводі проведена модернізація обладнання з врахуванням сучасних тенденцій, працює новітня сучасна лабораторія.

Продукція торгових марок користується великим попитом у споживачів традиційних молочних продуктів і веганів, як в Україні, так і за кордоном.

Дякуємо людям, які в нелегкі часи країни дарують смачну, якісну і рідну для всіх молочну продукцію.