Сьогодні директор Департаменту соціальної та молодіжної політики облвійськадміністрації Світлана Ярмоленко взяла участь у ІХ Всеукраїнському форумі взаємодії та розвитку, організованому громадською організацією Let’s do it, Ukraine. Подія 29 – 30 березня 2023 року об’єднує тисячу спікерів з онлайн трансляцією на офіційній фейсбук сторінці організаторів.

Мета Форуму  - створення платформи для сталої взаємодії громади, медіа, бізнесу та органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у соціальному розвитку громад, участі молоді у відновленні України, створення додаткових можливостей для становлення, розвитку молоді, сприяння ініціативі та активності молодих громадян в усіх сферах життєдіяльності.

Цьогоріч тема форуму «Залучення молоді до відновлення України, плани та пріоритети на 2023 рік». В рамках заходу обговорювали важливі питання щодо викликів, які  стоять перед державою у сфері пост воєнного відновлення країни, зокрема важливості залучення до цього процесу молоді.

Форум проходить у два етапи: обласний та всеукраїнський. Кожна з 24 областей має окрему кімнату для зустрічі із трансляцією на фейсбук, де учасники можуть представити свою діяльність та плани на поточний рік, обмінятись досвідом, знайти партнерів для спільної реалізації проєктів, залучення експертів з інших організацій.

Тож продовжуємо працювати над створенням кращих умов для розвитку молоді та підтримки її ініціатив.