Завдяки багаторічній співпраці Управління у справах ветеранів війни Департаменту та компанії «Вінниця Концерт» минулого уїк-енду родини ветеранів стали глядачами концерту Сергія Асафатова, що відбувся у Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Садовського. Це був надзвичайно дивовижний вечір на підтримку Збройних Сил України, де були лише українська музика, щирі розмови, спільний спів та неймовірні емоції.

Також, нашими спільними зусиллями з Вінницькою обласною філармонією ім. М.Д. Леонтовича родини ветеранів війни взяли участь у концерті «Романтика палкого серця». У залі лунала найвідоміша іспанська музика, поетичні рядки, легенди і таємниці життя одного з найяскравіших та найзначніших діячів іспанської культури XX століття – Федеріко Гарсія Лорки, до 125-річчя від дня народження і був організований концерт.

Для найменшої частини наших підопічних частини родин ветеранів минулого тижня організували перегляд відразу двох лялькових вистав – про веселого і непосидючого Колобка й захоплюючого, насиченого яскравими образами та іскрометним гумором, мюзиклу "Теремок", підготовлених творчим колективом Вінницького академічного театру ляльок.