Минулий тиждень відзначився відразу чотирма культурно-мистецькими подіями, у яких взяли участь родини ветеранів війни. Завдяки зусиллям Управління у справах ветеранів війни Департаменту сотня представників зазначеної категорії відвідали благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України відомих в Україні акторів комедійного жанру Петра Бампера і Суса.

Майже два десятка представників родин ветеранів мали змогу насолодитись рок-хітами та саундтреками у виконанні колективу Національного академічного оркестру народних інструментів. Чверть сотні наших підопічних переглянули найвідомішу із трагедій Вільяма Шекспіра «Ромео і Джульєтта». Також, майже три десятка представників ветеранських родин переглянули виставу «Неперевершена», за мотивами п'єси Пітера Квілтера «Незрівнянна».

Усі зазначені культурно-мистецькі заходи відбулися у Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім. Миколи Садовського. Завдяки домовленостям Департаменту із керівництвом драмтеатру, усі заходи для родин ветеранів війни є безкоштовними. Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА висловлює вдячність колективу драмтеатру за підтримку ветеранських родин.

Найменша частина наших підопічних у вихідні переглянула інтерактивну казку «Дуже невихований кіт» та історію про дружбу «Жирафа та носоріг або чародій та марабу». Обидві вистави у виконанні колективу Херсонського академічного обласного театру ляльок, що перебував з гастролями на Вінниччині. Вдячні Вінницькому академічному театру ляльок за цю можливість.