Загалом понад півтори сотні ветеранів війни та їх родин нам вдалося долучити до культурно-мистецьких заходів, що відбувалися у театрах та концертних майданчиках Вінниці минулого уїк-енду. 

Найменші наші підопічні мали нагоду побувати у Вінницькому академічному театрі ляльок, де його творчий колектив підготував до перегляду відразу дві вистави: історію про кохання, підступність та звитягу "Стрибаюча принцеса" та віршовану комедію за мотивами англійської казки "Вовк та троє поросят". Вдячні Вінницькому академічному театру ляльок за підтримку.

Доросла ж частина родин ветеранів війни минулого тижня відвідала Вінницький академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Садовського. Слухали співака Влада Чижикова, відомого під творчим псевдонімом CHEEV. До Вінниці він завітав із програмою «Гарно так».

Ще один концерт, який мали нагоду відвідати родини наших Захисників і Захисниць відбувася на концертному майданчику Royal Pub. Зі своїм «Першим Сольним» там виступив саунд продюсер, звукоінженер та репер з Вінниці GOLUBENKO (Давид Голубенко). Департамент соціальної та молодіжної політики облвійськадміністрації вдячний компанії «Вінницяконцерт» за підтримку родин ветеранів війни!