Спершу наші герої відвідали Вінницьку обласну філармонію ім. Миколи Леонтовича. Ансамбль солістів «Експромт», виконали хіти Елвіса Преслі, Тіни Тернер, «Scorpions». Вечір в стилі «Зал слави рок-н-ролу» неабияк сподобався слухачам.

Поціновувачі театральних перфоменсів провели уїк-енд у Вінницькому академічному музично-драматичному театрі ім.Миколи Садовського. Дивилися виставу «Готель». Під час перегляду, ветерани війни мали можливість не лише спостерігати за дійством, а й взаємодіяти з акторами.

Також, завдяки Міжнародній організації з міграції (МОМ), Захисники та Захисниці продовжують відвідувати заняття з йоги. Минулого четверга, майстер з йоги продемонстрував ветеранам фізичні вправи та асани, які допомагають зняти психологічне напруження.

Найменші наші підопічні відвідали розважальний центр «Без хвиль». Дітлахи бавилися, грали настільні ігри, змагалися в пошуках чарівної монети, що виконує бажання. Особливо всім сподобалося занурюватися з головою у величезний басейн, наповнений безліччю кульок.

Дякуємо партнерам за підтримку та допомогу в організації заходів для наших мужніх героїв.