Також ветерани відвідали Вінницький академічний театр ім.Миколи Садовського, де переглянули виставу «Лісова пісня». Поціновувачам творчості Лесі Українки, неабияк сподобалася драма-феєрія про красу людських почуттів, гармонію між людиною та природою.

Для любителів медитацій, партнери з Міжнародної організації з міграції (МОМ) провели тренування з йоги. Захисники та Захисниці навчилися зосереджуватися на власних відчуттях й звільненні від нав’язливих думок і переживань.

Діти ветеранів, спершу, відвідали циркове шоу, де головні герої - українські козаки та їх вірне клоунське тріо "Козак Шоу". Згодом, дітлахи переглянули мультфільм про пригоди кота «10 життя» в кінотеатрі «Filmax». А найменші наші підопічні, із задоволенням  вболівали за головних героїв вистав «Кошеня на ім’я Гав» і «Бабусина пригода» у Вінницькому Обласному театрі ляльок.

Вкотре дякуємо нашим партнерам за співпрацю та допомогу в організації заходів  для наших Захисників та Захисниць. Ваша підтримка ветеранів війни безцінна.