Днями представники управління у справах ветеранів війни Департаменту долучилися до проведення Дня відкритих дверей для ветеранів війни, що на власній спортивній базі організував Вінницький регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт». Мета заходу не лише просвітницька. Кожен із ветеранів мав змогу пройтись локаціями та на практиці спробувати власні сили у тому чи іншому виді спорту.

Зазначимо, що завдяки нашим зусиллям, від минулого року професійно велоспортом займається ветеран війни вінничанин Ярослав Бегас. І за такий, порівняно невеликий термін занять, він вже має вагомі результати у цьому виді спорту. Передусім це стало можливим завдяки потужному сприянню тренерів Вінницького регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

Якщо ти ветеран або ветеранка та маєш інвалідність, хочеш розвивати силу, витривалість та мрієш про участь у змаганнях високого рівня – приходь до КЗ «Вінницький регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» (м. Вінниця, вул. Якова Шепеля, 23 СК «Здоров’я»).