Понад тридцять маленьких мешканців Вінниччини з радістю брали участь у конкурсах, розважалися й бавилися з аніматорами.

Також під час дійства, дітлахів пригостили смачним обідом та розкрили секрет приготування традиційної грузинської випічки. Організатор свята – Яна Звонцова, доклала неймовірних зусиль для того, щоб дітки хоча б на день забули про гіркоту втрати близької людини та могли зануритись у атмосферу щасливого дитинства.

Не менш цікавий захід відбувся в Вінницькому обласному центрі культури «Щедрик». Близько двох сотень дітей та дорослих взяли участь у надзвичайно креативному святі. Це була справжня феєрія яскравих емоцій для ветеранів війни та їх сімей. Дорослі з дитячою безпосередністю разом із дітьми брали участь у розважальних заходах. Майстер-класи, арт-терапія, караоке та багато іншого неабияк сподобалися дітлахам. Дорослі ж, в свою чергу, відкривали для себе світ ментального здоров’я, як метод самодопомоги та саморегуляції під час стресу.

Ми щиро вдячні усім, хто долучився до проведення заходів, за підтримку дітей наших відважних героїв, які боронили та продовжують боронити найдорожче - щасливе майбутнє маленьких українців.