Але літо – це не лише відпочинок, а й чудова нагода дізнатися щось нове та закріпити знання, що були отримані протягом року у школі. Нещодавно такою нагодою скористалися діти загиблих (померлих) Захисників і Захисниць. Завдяки співпраці із Іриною Вишаровською-Альчук, директором мовної школи «Success Language School», до кінця року дітлахи матимуть можливість удосконалити знання англійської мови та застосовувати їх у повсякденному житті.

Днями відбулося перше зайняття, під час якого діти познайомилися з викладачами та були приємно вражені креативністю навчального процесу. Це були не шаблонні уроки англійської мови, а цікава подорож в країну іншомовних слів. Замість довгих, нудних уроків–цікаві завдання в ігровій формі, а замість оцінок–солодкі подарунки.

Щиро вдячні Ірині Вишаровській-Альчук і колективу «Success Language School» за те, що Ви піклуєтеся про діток, які найбільше зараз потребують любові та уваги. Ваша підтримка дітей полеглих воїнів ­ вагомий внесок в щасливе майбутнє підростаючого покоління нашої незламної Батьківщини.