Спершу Захисники та Захисниці відвідали «Центр соціальної допомоги та реабілітації дітей «Шанс». Поїздка до кінної стайні, що в Яришівці, запам’яталася прогулянками верхи, частуванням коней овочами та інформацією про користь іпотерапії. Захід відбувся завдяки Міжнародній організації з міграцій МОМ та директору кінної стайні Сергію Новотарському.

Також наші герої мали можливість переглянути виставу «Клуб самотніх сердець» в театрі ім. М.К. Садовського. П’єса про дружбу трьох екстравагантних жінок. Лірична комедія запам’яталася неймовірною грою акторів.

Поціновувачі рок-музики, під експресивний вокал ансамблю солістів «Експромт» насолоджувалися запальною програмою всесвітньо відомих рок-н-рольних хітів. Концерт відбувся в Обласній філармонії ім. М.Д. Леонтовича. Це було феєричне звучання гітари і клавішних пасажів.

Проте, найяскравішим моментом тижня стало відвідування реабілітаційного притулку для тварин «Світ джунглів». Ветерани з родинами частували смаколиками сурікатів, фотографувалися та слухали історії врятованих від війни тварин.

Щиро дякуємо партнерам за співпрацю та підтримку наших Захисників і Захисниць. Ви неймовірні.