за ініціативи Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації, як регіонального координатора у сфері протидії торгівлі людьми, проведено обласну інформаційно-просвітницьку акцію “Вінниччина проти торгівлі людьми”.

Учасників акції привітала директор Департаменту соціальної та молодіжної політики обласної військової адміністрації – Світлана Ярмоленко та зауважила, що “успішність акції можлива лише за умови злагодженої роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування. Тому, сьогодні ми виступаємо єдиним фронтом  у боротьбі  з експлуатацією під єдиним гаслом “Вінниччина проти торгівлі людьми”.

До обласної акції доєднались представники суб’єктів взаємодії, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми на обласному рівні,  правоохоронні органи, громадські  організації та  представництва міжнародних організацій.

В рамках обласної інформаційно-просвітницької кампанії “Вінниччина проти торгівлі людьми” на території  усієї Вінницької області, у кожному районному центрі, у кожній територіальній громаді розпочали свою роботу інформаційно - консультативні пункти з питань  протидії торгівлі людьми «Були в рабстві? Звернись! Отримай допомогу!».

Метою роботи  інформаційно-консультативних пунктів є: виявлення, ідентифікація та  відпрацювання  чітких алгоритмів дій для надання допомоги особам, постраждалим від торгівлі людьми, об’єднання зусиль суб’єктів національного механізму взаємодії, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми щодо підвищення рівня поінформованості громадян щодо цієї проблеми.

Якщо ВИ постраждали від торгівлі людьми, або Вам відомі  такі випадки -  звертайтесь! Вам допоможуть!!!

Департамент соціальної  та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації

Управління сімейної політики та оздоровлення

 (0432) 61 16 80

Вінницька районна військова адміністрація

Управління праці та соціального захисту населення

 (0432) 61-39-59

Гайсинська районна військова адміністрація

Управління соціального захисту населення

 (04351) 2-10-60

Жмеринська районна військова адміністрація

Управління праці та соціального захисту населення

 (04332) 5-19-98

Могилів-Подільська  районна військова адміністрація

Управління праці та соціального захисту населення

(04337) 6-47-47

Тульчинська районна військова адміністрація

Управління праці та соціального захисту населення

 (04335) 2-12-58

Хмільницька районна військова адміністрація

Управління праці та соціального захисту населення

 (04338) 2-21-86

0800-75-04-75 – цілодобова, безкоштовна та анонімна обласна телефонна «Лінія довіри» з питань  запобігання та протидії домашньому насильству, торгівлі людьми та дискримінації за ознакою статі