Заступником Начальника обласної військової адміністрації Олександром ПІЩИКОМ 02 лютого проведено оперативну нараду  з питань забезпечення безпеки руху транспорту на автошляхах в умовах сьогоднішнього ускладнення погодних умов.
Присутні профільні силові структури, дорожники, екстрена медична допомога та цивільний захист області.
Заслухано реальний стан готовності сил та засобів по кожному напрямку – від медиків, дорожників, цивільного захисту, патрульної поліції.
?ДСНС України у Вінницькій області підтвердило готовність сил та засобів до  виникнення надзвичайних ситуацій, в тому числі з великогабаритним транспортом на автомобільних шляхах, разом з цим є необхідність залучення органів місцевого самоврядування до активної співпраці.
?В області чергує близько 100 бригад екстреної медичної допомоги, в тому числі поблизу Пунктів незламності, та додаткові екіпажі патрульної поліції для моніторингу ситуації на автошляхах.
?Дорожні служби підтвердили готовність до сьогоднішніх погодних умов – технікою та матеріалами забезпечені.
Окремо наголошено на оперативній комунікації, шляхом обміну інформацією між диспетчерами всіх присутніх служб, в робочих чатах та здійсненні оповіщення населення щодо ситуації на дорогах, потенційно небезпечних ділянках, можливому призупиненні руху транспорту, у разі погіршення погодних умов.