Наказ про розробку зазначеної Програми 31 травня видав Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов.

Ознайомитися з документом можна за посиланням: http://surl.li/hqvzn

Програма передбачає заходи для забезпечення відновлення території регіону. Зокрема, це соціально-економічні питання, інфраструктурні, екологічні, містобудування тощо.

Положення Програми комплексного відновлення території сприятиме впровадженню таких сучасних підходів як: раціональне просторове планування, забезпечення балансу розселення та розміщення робочих місць, стала міська мобільність, інклюзивність, енергоефективність та екологічність збереження культурного розмаїття та національної пам’яті. Також ця програма відповідатиме Цілям сталого розвитку України до 2030 року визначеним Указом Президента України від 30 вересня 2019 р. №722.

Громадськість може надавати свої пропозиції до програми протягом 60 днів з дати опублікування наказу Начальника обласної військової адміністрації Управлінню містобудування та архітектури обласної військової адміністрації на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., або листом на адресу: вул.Соборна,15-а, м.Вінниця, 21050.