21 березня 2024 року на черговому засіданні архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури обласної військової адміністрації (далі - Рада) в режимі онлайн-конференції розглянуто чотири проєкти містобудівної документації.

За результатами розгляду всі проєкти містобудівної документації були рекомендовані на доопрацювання та затвердження із врахуванням зауважень рецензії, наданих відповідно до вимог чинного законодавства висновків органів державної влади, результатів громадського обговорення та рекомендацій Ради.

Візуалізація проекту

Відбувся повторний розгляд Детального плану на території Якушинецької сільської ради. Проєктом передбачено будівництво та обслуговування багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення у с. Зарванці. П’ять житлових будинків до 8 поверхів із загальною кількістю квартир – 810 та проєктною чисельністю населення – 1470 жителів. Крім того, детальним планом передбачені вбудовані приміщення груп короткотривалого перебування дітей віком 3-6 років на 1-2 поверсі житлового будинку на 80 місць, а також запроектовані майданчики для дітей різної вікової категорії.

Візуалізація проекту

Відбувся повторний розгляд Детального плану на території Агрономічної сільської ради. Проєктом передбачено розміщення транспортно-складської та громадської забудови: підприємства по обслуговуванню легкових автомобілів (СТО), склади, магазини непродовольчої групи товарів, автомийка, офісні приміщення.

Візуалізація проекту

Відбувся розгляд Детального плану на території Агрономічної сільської ради в межах села Агрономічне. Проєктом передбачено будівництво житлової садибної, громадської, комерційної забудови та майданчиків для відпочинку жителів. Запроектовано 19 садиб на 57 жителів.

Візуалізація проекту

Відбувся розгляд Детального плану на території Джулинської сільської ради Гайсинського району за межами населеного пункту. Проєктом передбачено нове будівництво шести силосів для зберігання зерна, допоміжних будівель і споруд та інженерної інфраструктури для обслуговування даної території. Орієнтовна місткість запроектованих силосів складає – 9600 тонн.