За підсумками 5 років Програма національно-патріотичного виховання була визнана однією з найкращих в Україні, в рамках якої спільно з громадськими організаціями було проведено 102 заходи різного спрямування.

За період дії Програми «Молодь Вінниччини» було проведено 276 заходів, спрямованих на впровадження системного та комплексного підходу до вирішення проблем молоді та активно включали молодих людей у процес формування та реалізації державної молодіжної політики на обласному рівні.

         На основі позитивного досвіду в реалізації двох Програм та суттєвим результатам, на сесію були винесені також питання щодо затвердження нових Програм на 2021-2025 роки.

         Обласна цільова соціальна програма національно-патріотичного виховання на 2021 – 2025 роки базується на основі принципів національної самобутності Українського народу, його консолідації навколо спільного майбутнього, національної державності Українського народу, захисту незалежності, територіальної цілісності України та формування спільних ціннісних орієнтацій через дієву участь у процесі розбудови Української держави.