Сьогодні заступник Начальника ОВА Сергій Здітовецький відвідав цех фермерського господарства «Витвірня».
«Вінниччина є потужним виробником плодоовочевої продукції. Але умови, у яких зараз працюють підприємства галузі, вимагають іншого підходу до формування бізнесу. Порушення логістичних шляхів реалізації вирощеної продукції стимулює до об’єднання виробників, створення цехів по переробці продукції садівництва, пошуку нових шляхів реалізації та брендування своєї продукції», - зазначив посадовець.
На фермерському господарстві «Витвірня» забезпечується переробка не лише власновирощеної продукції підприємства, а й підприємств-учасників кооперативу.
Усі процеси проводяться за рекомендаціями групи зі стандартизації НАССР.
Підприємство вже розпочало виробництво соку прямого віджиму, сушіння яблук.
У перспективі - виготовлення фруктових батончиків, яблучного протеїну, яблучного оцту тощо.