Налаштування відображення

Розмір шрифту:
Колір сайту:
Зображення

Параметри

Учасників привітала Перша заступниця Начальника ОВА Наталя Заболотна.

Як зазначила посадовиця, серед учасників і представники з м. Київ, Київської, Дніпропетровської, Харківської та Одеської областей. Загалом 120 учасників: 115 ветеранів та 5 ветеранок.

Під час заходу кожен та кожна з присутніх мали можливість спробувати себе у різних видах спорту. Зокрема, у веслуванні на тренажері, велоспорті, стрільбі кульовій, тенісі настільному, бадмінтоні, боксі, пауерліфтингу, дзюдо, дартсі, шахах, шашках, баскетболі, боротьбі греко-римській.

Представники спортивних федерацій координували спортсменів, робили розминки, пояснювали специфіку того чи іншого виду спорту.

«Незламні Вінниччини – це спортивний проєкт для ветеранів й ветеранок війни. Ми започаткували його  разом з ГО «Безпечна Україна» та за участі наших ветеранів війни і у складі координаційної ради зі спорту ветеранів війни», - зауважила Перша заступниця Начальника ОВА.

Вона також акцентувала, що це будуть спортивні події на рівні громад, районів та області упродовж року.

«Таким чином зможемо до наступних Ігор Нескорених підготувати найкращу обласну команду! А також крок за кроком запустимо роботу з розвитку спорту ветеранів війни по всій області. Я сподіваюся, що після сьогоднішнього заходу кожен відкриє для себе новий вид спорту або ж удосконалиться у тому, яким вже займався. Одне з найголовніших – знайде нових друзів, однодумців, з якими разом здобуватиме нові перемоги. Нехай цей проєкт стане початком нової історії у спорті Вінниччини, популяризатором здорового способу життя серед молодого покоління та прикладом незгасної віри в себе, сили волі та духу, справжньої незламності! Дякую усім за участь та за жертовну оборону рідної землі!» - резюмувала Наталя Заболотна.

Окремо, посадовиця подякувала за співпрацю народній депутатці України Ірині Борзовій, ГО «Безпечна Україна, ТРЦ «Мегамолл», Координаційній раді з питань розвитку спорту ветеранів війни та усім спортивним федераціям Вінниччини.

Варто зазначити, що реалізація подібних проектів є надзвичайно важливою, адже сприяє психологічному розвантаженню наших Захисників.