Налаштування відображення

Розмір шрифту:
Колір сайту:
Зображення

Параметри

Триває масштабна інформаційна кампанія «Будь другом. Собі теж», мета якої - подолання стигматизації проблем ментального здоров'я чоловіків та стимулювання їх звертатися по допомогу, коли вони цього потребують.

Це частина комунікаційної кампанії "Ти як?" Всеукраїнської програми ментального здоров’я - ініціативи першої леді Олени Зеленської.

В умовах повномасштабної війни українські чоловіки стикаються з численними психологічними викликами. Втрата близьких, розлука з родинами, постійний стрес створює тягар, з яким може бути складно впоратися самотужки.

Кампанія звертається до чоловіків із закликом осмислити власне ставлення до свого здоров’я та покликана зруйнувати негативні стереотипи, які досі існують у суспільстві.

Тематична хвиля впроваджується в партнерстві з Координаційним центром з психічного здоров’я Кабінету Міністрів України та Міністерством внутрішніх справ України за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», який фінансується урядами Великої Британії, Естонії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.