Налаштування відображення

Розмір шрифту:
Колір сайту:
Зображення

Параметри

Створення простору стало можливим завдяки об'єднанню зусиль громади - активної молоді та влади, які спільно працювали, щоб втілити цю ідею в життя.

Управління освіти Козятинської міської ради на чолі з Інною Мадей та Центр дитячої та юнацької творчості, який очолює Оксана Клірішенко, змогли залучити фінансування в рамках проекту "БУРчик", заручитися підтримкою спонсорів, і найголовніше - об'єднати молодь навколо спільної ідеї.

У заході взяли участь представники Департаменту соціальної та молодіжної політики ОВА, обласного молодіжного центру "Квадрат", а також Студентської та Учнівської рад Вінниччини, які з президентами шкіл Козятина обговорили розвиток самоврядувань у закладах освіти.

"Молодь не лише є споживачем рішень — вона є активним учасником, ініціатором змін, партнером, і сьогоднішній день це підтверджує. Я впевнена, що цей простір стане осередком творчості, мотивації та можливостей для молоді вашої громади. Місцем, де молодь об’єднується та продукує нові ідеї", - зазначила заступниця директора Департаменту соціальної та молодіжної політики ОВА Ірина Коцюбівська.

Бажаємо молодіжному простору "Підval" бути місцем сили та натхнення для молоді Козятинської громади.