За фінансової підтримки Українського ветеранського фонду підприємець відкрив у Вінниці функціональній простір для кухарів і барменів. Реалізувати ідею вдалося завдяки участі у конкурсній програмі #Варто 2.0.
На розвиток своєї справи Тарас Якобчук отримав 980 тисяч гривень. На ці кошти придбав обладнання для функціональної кухні: пароконвектомат, індукційну плиту, холодильне та допоміжне обладнання. У рамках конкурсної програми оновив комп'ютерну техніку.
На професійній кухні шеф-кухарі проводять майстер-класи, діляться своїм досвідом з початківцями і студентами профільних училищ. Також своє обладнання презентують компанії.
Тарас Якобчук впевнений, що його побратими теж можуть започаткувати успішний бізнес. Радить звертатись за порадами до підприємців-ветеранів і брати участь у державних програмах.
Подробиці у сюжеті.
На Вінниччині учасник АТО Тарас Якобчук створив професійну кухню для майстер-класів
- Останні новини